دوره DBA موسسه انرژی دانشگاه تهران

دوره عالی مدیریت کسب و کار DBA در حوزه نفت و گاز

چرا DBA ؟

دوره DBA به مدیران می آموزد که چگونه مدیریت سازمان خود را از چارچوب سنتی رییس و زیردست به سمت چارچوب رهبری هدایت کنند. مدیران با گذراندن دوره DBA می آموزند چگونه سازمان خود را رهبری کنند، ابزارهای مدیریتی و رهبری را می شناسند و یاد می گیرند بنا به شرایط و موقعیت سازمان از هر کدام از این ابزارها استفاده کنند. دوره DBA به مدیران می آموزد چگونه منابع انسانی (که بی شک مهمترین منبع هر سازمان است) سازمان خود را مدیریت کنند تا حداکثر بهره وری و رضایت سازمانی را به دست آورند.

شرکت کنندگان دوره DBA با مهارت آینده پژوهی می آموزند چگونه دید درستی نسبت به آینده فضای کسب وکار داشته باشند و بتوانند خود را برای سناریو های محتمل آینده آماده کنند. مهارت حسابداری و مدیریت مالی این توانایی را به فارغ التحصیلان دوره DBA می دهد که نسبت به شرایط مالی سازمان خود درک درستی به دست آورند و بتوانند بر فرآیندها و وضعیت مالی سازمان خود اشراف کامل داشته باشند. علاوه بر این دوره DBA به دانش پژوهان می آموزد چگونه برای توسعه کسب وکار خود در بلند مدت برنامه ریزی کنند و استراتژی های لازم برای توسعه کسب وکار خود را تدوین کنند.

دانش پذیران در دوره DBA می آموزند که چگونه از علم مدیریت برای اصلاح مشکلات سازمان خود استفاده کنند و علم مدیریت را به صورت کاربردی برای توسعه کسب وکار خود به کار برند. به بیان دیگر می توان گفت مهمترین ویژگی دوره های DBA کاربردی کردن علم مدیریت است به نحوی که مدیریت سازمان از چارچوب بی برنامه و مبتنی بر تجربه خارج شود و نگاه منسجم مدیریتی بر سازمان حاکم گردد.

هدف DBA

کسب دانش و اطلاعات تخصصي به روز در حوزه های نوین مدیریت و کسب و کار

- کسب مهارت اجرایی در حوزه نفت و گاز

مهارت های مدیریتی شامل: مدیریت استراتژیک، مدیریت فروش، کارآفرینی و ...

- کسب بينش و نگرش عميق در حوزه کسب و کار جهت راه اندازی کسب و کار جدید و یا توسعه و گسترش کسب و کارهای موجود

- پرورش اساتید برجسته که بتوانند در رشته های مدیریتی علی الخصوص DBA مشغول به فعالیت علمی شوند

مخاطبان DBA

- مدیران و کارآفرینان کشور

- مديران ارشد و میانی سازمان ها و شرکت ها

- کارشناسان فعال، با انگیزه و کارآفرین

- فارغ التحصيلان مقاطع کارشناسی ارشد مؤسسات آموزش عالي در رشته هاي مختلف (علوم انساني، فني و مهندسي، علوم پايه، هنر، معماری، پزشکي و غيره)

چرا DBA موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی؟

۱. برگزاری کلاس ها به سبک انستیتو نفت فرانسه
۲. همکاری با اساتید مجرب داخلی و خارجی صنعت و دانشگاه در حوزه انرژی و نفت و گاز
۳. حضور پرفسور رادنی ترنر به عنوان سرپرست بین المللی و شماور علمی دوره
۴. سیستم مدیریت یادگیری نوین
۵. فضای آموزشی جذاب

دوره عالی مدیریت کسب و کار DBA در حوزه نفت و گاز موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی برای مدیران و همچنین فعالان در زمینه نفت و گاز، مدیران کسب و کار، ارائه دهندگان خدمات و سازمان های مهندسی متخصص طراحی شده است.

در این دوره شما پس از گذراندن دروس عمومی می توانید وارد یکی از سه گرایش تخصصی استراتژی و مدیریت نفت و گاز، استراتژی و مدیریت انرژی یا مدیریت پروژه شوید.

ساختار

شرکت در دوره عالی مدیریت کسب و کار DBA در حوزه نفت و گاز مستلزم داشتن برخی مهارت ها می باشد که در دروس جبرانی جای داده شده است.

برنامه ریزی و کنترل پروژه
بهینه سازی در مهندسی و مدیریت
اقتصاد مهندسی
کاربرد آمار در مدیریت مهندسی