دوره DBA : هزینه، نحوه ثبت نام و برگزاری

دوره عالی مدیریت کسب و کار (DBA) در حوزه انرژی و نفت و گاز

چرا DBA ؟

دوره DBA به مدیران می آموزد که چگونه مدیریت سازمان خود را از چارچوب سنتی رییس و زیردست به سمت چارچوب رهبری هدایت کنند. مدیران با گذراندن دوره DBA می آموزند چگونه سازمان خود را رهبری کنند، ابزارهای مدیریتی و رهبری را می شناسند و یاد می گیرند بنا به شرایط و موقعیت سازمان از هر کدام از این ابزارها استفاده کنند. دوره DBA به مدیران می آموزد چگونه منابع انسانی، به عنوان ارزشمندترین منبع سازمان خود را مدیریت کنند تا حداکثر بهره وری و رضایت سازمانی را به دست آورند.

شرکت کنندگان دوره DBA با مهارت آینده پژوهی می آموزند چگونه دید درستی نسبت به آینده فضای کسب وکار داشته باشند و بتوانند خود را برای سناریو های محتمل آینده آماده کنند. مهارت حسابداری و مدیریت مالی این توانایی را به فارغ التحصیلان دوره DBA می دهد که نسبت به شرایط مالی سازمان خود درک درستی به دست آورند و بتوانند بر فرآیندها و وضعیت مالی سازمان خود اشراف کامل داشته باشند. علاوه بر این دوره DBA به دانش پژوهان می آموزد چگونه برای توسعه کسب وکار خود در بلند مدت برنامه ریزی کنند و استراتژی های لازم برای توسعه کسب وکار خود را تدوین کنند.

دانش پذیران در دوره DBA می آموزند که چگونه از علم مدیریت برای اصلاح مشکلات سازمان خود استفاده کنند و علم مدیریت را به صورت کاربردی برای توسعه کسب وکار خود به کار برند. به بیان دیگر می توان گفت مهمترین ویژگی دوره های DBA کاربردی کردن علم مدیریت است به نحوی که مدیریت سازمان از چارچوب بی برنامه و مبتنی بر تجربه خارج شود و نگاه منسجم مدیریتی بر سازمان حاکم گردد.

اهداف دوره DBA در حوزه انرژی و نفت و گاز

- ارتقای  مهارت های تخصصی مدیریت در حوزه انرژی و نفت و گاز

- آشنایی با مهم ترین چالش های پیش روی صنعت انرژی و نفت و گاز در بعد ملی و بین المللی و تدوین استراتژی های مناسب جهت مدیریت شرکت های فعال در این حوزه ها

- کسب بینش و نگرش عمیق نسبت به فضای کسب و کار در حوزه انرژی و نفت و گاز و ایجاد آمادگی جهت راه اندازی کسب و کار جدید و یا مدیریت بنگاه های موجود

- کسب توانمندی جهت بهره گیری از تجارب علمی و اجرایی در ارائه خدمات مشاوره مدیریت در حوزه های تخصصی در صنعت انرژی و نفت و گاز

مخاطبان DBA

- مدیران و کارآفرینان کشور

- مديران ارشد و میانی سازمان ها و شرکت ها

- کارشناسان فعال، با انگیزه و کارآفرین

- فارغ التحصيلان مقاطع کارشناسی ارشد مؤسسات آموزش عالي در رشته هاي مختلف (علوم انساني، فني و مهندسي، علوم پايه، هنر، معماری، پزشکي و غيره)

چرا DBA موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی؟

۱. برگزاری کلاس ها به سبک انستیتو نفت فرانسه
۲. همکاری با اساتید مجرب صنعت و دانشگاه در حوزه انرژی و نفت و گاز
۳. حضور پرفسور رادنی ترنر به عنوان سرپرست بین المللی و مشاور علمی دوره
۴. سیستم مدیریت یادگیری نوین
۵. فضای آموزشی جذاب

دوره عالی مدیریت کسب و کار DBA در حوزه نفت و گاز موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی برای مدیران و همچنین فعالان در زمینه نفت و گاز، مدیران کسب و کار، ارائه دهندگان خدمات و سازمان های مهندسی متخصص طراحی شده است.

هزینه ثبت نام در دوره DBA
نحوه ثبت نام در دوره DBA