نحوه برگزاری دوره DBA

طول این دوره، 400 ساعت و در مدت 2 تا 3 سال برگزار خواهد شد. در ابتدا دروس مورد نظر در قالب ماژول ها ارائه می شوند و پس از سپری کردن دروس، نوبت به ارئه رساله می باشد که باید در در یک حوزه کاربردی مربوط به گرایش مورد نظر تهیه و تدوین شود.

سبک برگزاری

• برگزاری به صورت پاره وقت
  • پیاده سازی به سبک انستیتو نفت فرانسه (IFP) و ارائه سرفصل های کاربردی
  • ارائه دروس در قالب ماژول ها

بازدید های صنعتی و سمینارهای تخصصی رایگان از جمله خدمات آموزشی برتر دوره های DBA تخصصی موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی دانشگاه تهران می باشد.

مدرسین

مدرسین این دوره به سبك دوره های حرفه ای و تخصصی در اروپا تركیبی از متخصصان و متولیان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی كشور و اساتید برترین دانشگاه های ایران خواهند بود و اكثریت دروس توسط دو یا چند مدرس مشتركاً و اكثراً به زبان فارسی اجرا خواهد گردید.

سرپرست دوره

روفسور رادنی ترنر، دكترای مدیریت پروژه از دانشگاه آكسفورد و نویسنده مشهور هندبوك مدیریت پروژه به عنوان سرپرست دوره، مشاور علمی این دوره می باشند. پروفسور ترنر، استاد برتر دانشگاه عالی Skema فرانسه و جورج واشنگتن آمریكا هستند که سردبیر ژورنال بین المللی مدیریت پروژه (IJPM) و همچنین رییس سابق انجمن مدیریت پروژه انگلستان(APM)  می باشند.

مکان برگزاری کلاس ها

کلاس های دوره DBA موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه تهران در طبقه 16 پنت هاوس) هتل انقلاب پارسیان برگزار می گردد.