امضای تفاهم نامه همکاری بین موسسه و سازمان منشور انرژی (ECT)

در تاریخ 21/2/96 در محل سازمان انرژی چارتر واقع در شهر بروکسل و در کنفرانس سالانه این سازمان موافقت نامه همکاری پژوهشی و آموزشی بین موسسه انرژی دانشگاه تهران و این سازمان منعقد گردید

این موافقت نامه بین آقای دوساناک دبیرکل سازمان و آقای دکتر سید حسین ایرانمنش از موسسه انرژی دانشگاه تهران امضا شده و ضمناً به تأیید و امضای آقای دکتر منظور رئیس کمیته ملی انرژی جمهوری اسلامی ایران و نماینده جمهوری اسلامی در سازمان مذکور رسید.

در این مراسم آقای عزیز منصوری دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی از سفارت ایران در بروکسل نیز حضور داشتند در نشست سالانه مذکور مقامات ارشد کشورهای مختلف به ایراد و سخنرانی و ارائه نقطه نظرات برای ارتقاء دسترسی به انرژی پاک و ارزان برای جامعه جهانی پرداخته و چالش­های اساسی انرژی در جهان مورد بحث قرار گرفت لازم به ذکر است این سازمان مذکور در حال حاضر 52 کشور عضو داشته و نهادی بین­المللی جهت توسعه زیرساخت­های سرمایه­گذاری و کمک به قانونگذاری در حوزه تجارت انرژی می­باشد.

این نهاد در حقیقت مشابه سازمان جهانی تجارت (WTO) در حوزه انرژی نقش آفرینی می­کند. جمهوری اسلامی در آذر ماه سال گذشته با امضای بیانیه سیاسی این سازمان توسط وزیر محترم نیرو در کشور ژاپن به عضویت ناظر سازمان درآمد.