حضور مقامات موسسه انرژی دانشگاه تهران در کنفرانس جهانی گاز مشهور به FLAME در شهر آمستردام هلند

کنفرانس مشهور Flame که مجمعی جهت هم اندیشی در حوزه گاز می­باشد در سال جاری شهر آمستردام در تاریخ  19 تا 21 اردیبهشت ماه برگزار گردید. شخصیت­های مختلف سیاسی و اقتصادی مرتبط با مباحث انرژی گاز به بحث و تبادل نظر پرداختند ابعاد مختلف توسعه گاز به عنوان پیشران اقتصادی در چالش­های پیشرو مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این کنفرانس دو نفر از همکاران موسسه حضور یافتند و به ایراد سخنرانی پرداختند. در حاشیه اجلاس معاون موسسه جلسه­ای با جناب آقای دکتر عادلی و دبیرکل مجمع جهانی گاز (GECF) مشهور به اوپک گازی داشته و بحث و تبادل نظر پرداختند.

جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای قدرتمند در حوزه تولید گاز و دارای ذخایر عظیم در جهان بوده و به عنوان بازیگری اساسی شناخته می­شود