توسعه همکاریهای علمی و حرفه ای بخش خصوصی ، بخش عمومی و آکادمیک درمدیریت و برنامه ریزی انرژی

امضای موافقت نامه همکاری بین دانشگاه بوگازیچی Bogazici استانبول (ترکیه ) و اتاق بازرگانی ایران و موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی دانشگاه تهران

با درنظرگرفتن موقعیت ویژه ژئو انرژی ( تولید و صادرات) و ژئو تجاری ( تجارت انرژی – مشارکت درتولید در بخش پائین دستی صنعت نفت و انرژی درایران و مشارکت تولید دربخش بالادستی و پائین دستی صنعت نفت و انرژی در حوزه دریای خزر ) طی مذاکرات و توافقی که بین پرفسور دکتر حسین میرمحمد صادقی رئیس موسسه آموزشی وپژوهشی اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و  ایران ( مبتکر طرح تعامل بین صنعت و دانشگاه) ، دکتر حسین ایرانمنش استاد دانشگاه ، عضو هیئت علمی  و معاون رئیس موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی  – دانشگاه تهران و پرفسور دکتر گورکان کومباروقلو GÜRKAN Kumbaroğlu استاد دانشگاه و مدیر موسسه  انرژی دانشگاه بوگازیچی Bogazici استانبول (ترکیه ) که در حال حاضر ریاست انجمن بین المللی اقتصاد انرژی را نیز عهده دار می باشد درحاشیه پنجمین همایش بین المللی  نفت ، گاز، انرژی و پتروشیمی ایران در ایام 23-21 تیرماه 1392 در شهر رم – ایتالیا برگزار شد ، دیدار و یادداشت تفاهمی برای همکاری امضاء کردند.
همایش مذکور با همکاری و حمایت معنوی موسسات یاد شده در بالا توسط شبکه پژوهش بین المللی (IRN)برگزار شد ودر طول برگزاری آن سخنرانان  درباره فرصت های توسعه همکاریهای انرژی (دیپلماسی انرژی) بین ایران و اتحادیه اروپا تبادل نظرهای خوبی بعمل آوردند.
تفاهم نامه مذکور در زمینه های مختلفی نظیر مبادله دانشجو و تحقیقات مشترک با توجه به علاقه طرفین منعقد گردید. ضمنا دانشگاه مذکور یکی از دانشگاه های معتبر کشور ترکیه بوده و دانشجویان ایرانی مختلفی در این دانشگاه مشغول تحصیل می باشند. همچنین امکان تعریف پایان نامه مشترک دکتری و کارشناسی ارشد از این طریق امکان پذیر می باشد.
لازم به ذکر است که کشور ترکیه بدلیل نیاز به انرژی و نیز قرار گرفتن در مسیر مبادلات انرژی، علاقه خاصی به حوزه مبادلات استراتژیک انرژی داشته و ایران نیز با داشتن ذخایر عظیم نفت و گاز و با عنوان همسایه ترکیه علاقه خاصی به تجارت انرژی با ترکیه دارد.