جدول مقایسه DBA اجرایی و PHD در مدیریت کسب و کار

مقایسه DBA و PHD

در جدول زیر بصورت خلاصه مقایسه ای بین DBA اجرایی و PHD در مدیریت کسب و کار ارائه شده است:

DBA اجراییPHD در مدیریت کسب و کار
ساختار و مدت زمان برنامه آموزشی ۳ سال و بصورت پاره وقت: برگزاری دوره بصورت تلفیقی حضوری و آنلاین ۴-۵ سال و تمام وقت: انجام تحصیل بصورت یک دانشجوی تمام وقت
فراگیران مدیران ارشدی که میخواهند در حوزه کاری خود پیشرفت کنند و و میخواهند برای حل مشکلات کسب و کارشان آموزش های پیشرفته فراگیرند. افرادی که آماده می‌شوند تا در یک فضای آکادمیک به کارهای تحقیقاتی بپردازند.
مسیر بعد از فارغ التحصیلی در سازمان های خود به سمت مقام اجرایی ارشد پیش می روند. برخی از فارغ التحصیلان ممکن است در فضای دانشگاهی تدریس کنند. به عنوان اعضای هیئت علمی تمام وقت در دانشگاه‌ها مشغول می‌شوند و تمرکز اصلی آنها تدریس و تحقیقات خواهد بود.
سابقه کار مورد نیاز فراگیران باید دارای سابقه مدیریت در سطح اجرایی باشند نیازی به سابقه کار نیست
سابقه تحصیل مدرک MBA و یا مدرک کارشناسی ارشد در حوزه کسب و کار مدرک کارشناسی ارشد
برنامه درسی تمرکز بر روی کسب و کار، مهارت‌هایی درخصوص جهانی شدن، نوآوری و کارافرینی. یادگیری مهارت‌های تحقیقاتی در کسب و کار مانند روش‌های تحقیق کمی و کیفی. دانشجویان در یک فیلد تخصصی مانند حسابداری، بازاریابی و یا مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی آموزش می‌بینند. به کمک روش‌های تحقیق به ارائه و توسعه تئوری‌های جدید می‌پردازند.
مدرک و گواهی اعطا شده گواهی DBA مدرک PHD