بازدید دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی از موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی دانشگاه تهران

آقای دکتر وطن خواه، دبیر ستاد فناوری حوزه انرژی، بعدازظهر سه شنبه ۱۹ ام دی ماه، در موسسه انرژی دانشگاه تهران حضور یافتند و طی جلسه‌ای با فعالیت‌ها و اقدامات اخیر این مجموعه آشنا شدند. در این جلسه که با حضور آقای دکتر وکیلی ریاست محترم شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و آقای دکتر ایرانمنش برگزار گردید؛ طرحها و فعالیت‌های اخیر موسسه انرژی مورد بحث قرار گرفت. آقای دکتر وطن خواه، ضمن تقدیر از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی این مجموعه بویژه "طرح پاک"، بر لزوم اجرایی سازی چنین طرحهایی که در جهت حل مشکلات زیست‌محیطی ارائه شده‌اند، تاکید داشتند.

در این نشست، همچنین بر لزوم ارائه آموزش‌های حرفه‌ای به مدیران ارشد در حوزه انرژی، توسط موسسه انرژی اشاره شد.