برگزاری پنجمین نشست فصلی کارآفرینان صنعت نفت و انرژی به میزبانی موسسه انرژی دانشگاه تهران

پنجمین نشست فصلی کارآفرینان صنعت نفت و انرژی، چهارشنبه شب در هتل پارسیان انقلاب برگزار گردید. در این نشست که به میزبانی موسسه انرژی دانشگاه تهران منعقد شد، جمعی از متخصصان و صاحب نظران حوزه نفت به گفت و گو و تبادل نظر با یکدیگر پرداختند.

این برنامه، ابتدا با سخنرانی جناب آقای دکتر ایرانمنش پیرامون معرفی فعالیتهای موسسه انرژی دانشگاه تهران آغاز گردید.

پس از آن، جناب آقای رضوی، مدیر توسعه کسب و کار موسسه انرژی، در مورد دوره مشترک این موسسه با انیستیتو نفت فرانسه (IFP) توضیحات مبسوطی را ارائه دادند. در پی سخنرانی ایشان، آقای پل آدرین، ‌از مدرسان دوره مشترک انیستیتو نفت نیز صحبت کوتاهی با حضار داشتند.

در ادامه، موضوع ساز و کارهای الگوی ملی توسعه کسب و کار شرکت های اکتشاف و تولید توسط آقای دکتر لاهیجانیان مطرح گردید و فعالان این حوزه به بیان نظرات و دغدغه های خود پرداختند.