توسعه همکاری‌های موسسه انرژی دانشگاه تهران با مرکز آموزش شهید بهشتی شرکت ملی گاز در شهرستان جم

مرکز آموزش شهید بهشتی واقع در استان بوشهر، شهرستان جم، شهرک توحید در آذر ماه سال ۱۳۸۵ در اجرای تصمیمات متخذه توسط اداره آموزش و تجهیز منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران و به منظور راه‌اندازی یک مرکز آموزش جهت برگزاری دوره‌های آموزشی کارکنان جدیدالاستخدام شرکت ملی گاز ایران و سایر آموزش‌های درخواستی دیگر مراکز گاز و نفت در سطح کشور تجهیز گردید.

با توجه به حجم بالای صنایع انرژی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و لزوم توسعه کمی و کیفی آموزش در این منطقه، در تاریخ 7 مرداد 1397 بازدیدی از مرکز آموزش شهید بهشتی توسط مدیران موسسه انرژی دانشگاه تهران با هدف شناسایی زمینه‌های همکاری مشترک به‌عمل‌آمد. در این بازدید با توجه به توانمندی‌های موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه‌ریزی انرژی دانشگاه تهران زمینه‌های همکاری آموزشی در برگزاری دوره‌های داخلی و بین‌المللی مشترک بررسی شد.

در این بازدید دکتر سید حسین ایرانمنش، به نمایندگی از موسسه انرژی دانشگاه تهران توانمندی‌های موسسه در حوزه مدیریت، فناوری‌های نوین آموزشی نظیر بازی‌سازی در بحث مدیریت، دوره‌های بلندمدت مانند مدیریت کسب‌وکار (DBA و MBA) و دوره‌های رهبری در کسب‌وکار محیط جهانی را معرفی و جهت انتقال تکنولوژی در حوزه آموزش‌های فنی، سیستم‌های نوین آموزشی و تجهیزات نوین را به کمک شرکای خارجی موسسه اعلام آمادگی کرد.

بعلاوه در این بازدید، دعوت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای توسعه مرکز مورد بحث قرار گرفت و موسسه انرژی جهت انجام هماهنگی‌های لازم جهت دعوت سرمایه‌گذاران به این مرکز اعلام آمادگی کرد. مدیر مرکز آموزش شهید بهشتی جم نیز ضمن استقبال از همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه جهت ارتقای کیفیت آموزشی و تعریف دوره‌های نوین در این مرکز جهت در اختیار قراردادن دفتری در این مرکز به موسسه انرژی و انعقاد قرارداد با موسسه انرژی ابراز تمایل نمود.

امید است که با همکاری مشترک موسسه انرژی دانشگاه تهران و مرکز آموزش شهید بهشتی گامی بزرگ جهت نیازسنجی و ارائه آموزش‌های تخصصی در راستای ارتقای توانمندی‌های نیروی انسانی شاغل در صنایع نفت‌وگاز برداشته شود.