دوره های کوتاه مدت MBA؛ هزینه، نحوه ثبت نام و برگزاری

دوره‌های MBA در صنعت انرژی

چرا MBA ؟

دوره MBA به شرکت‌کنندگان می‌­آموزد که چگونه مجموعه­‌ی خود را به سمت کسب درآمد و حداکثر کردن سود هدایت کنند و همچنین چگونگی برخورد با چالش‌­های پیش روی سازمان را یاد می­‌گیرند. به طور عمومی در این دوره­‌ها شرکت‌کنندگان با مباحثی مانند مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی، مدیریت مالی و مهارت­‌های اقتصادی، مدیریت تولید و عملیات و مدیریت پزوژه آشنا می­‌شوند. دوره‌های MBA دارای طراحی خاص و کاربردی هستند و هدف اصلی آن‌ها ارتقای مهارت‌های مدیریتی افراد، توسعه جهت‌گیری­‌های راهبردی و همچنين توانایی حل مسائل واقعي محيط كار می‌باشد. همین ویژگی­‌ها باعث شده است فارغ‌التحصيلان دوره­‌های مدیریت کسب‌و‌کار در سال­‌های اخیر بالاترين میزان جذب در سازمان­‌ها را داشته باشند و جزو مؤثرترین عوامل موفقیت سازمان در فضای پر چالش کسب‌و‌کار به شمار آیند.

دوره‌های MBA تخصصی در صنعت انرژی

ما با بررسی ساختار صنعت انرژی کشور در حوزه «نفت، گاز و پتروشیمی» و حوزه «نیرو» و موشکافی مهم ترین چالش های پیشروی مدیران این صنایع و بهره‌گیری از هم‌فکری خبرگان و صاحب‌نظران، دوره‌های MBA تخصصی در صنعت انرژی را طراحی و اجرا کرده‌­ایم. هدف اصلی در دوره MBA تخصصی در حوزه انرژی این است که نظریه‌های مدیریتی را با تجربه‌های عملی در صنعت انرژی ترکیب و متصل سازد. این امر به دانش‌پذیران این امکان را می‌دهد که بینش عمیق‌تری نسبت به مسائل سازمان خود داشته و پیچیدگی‌های دنیای واقعی را بهتر درک کنند. در این دوره‌ها تلاش بر این است که دانش و مهارت مدیران در حوزه‌های کلیدی مدیریت نظیر منابع انسانی، مالی و اقتصادی، حقوقی و قرارداد، خلاقیت و نوآوری و مدیریت استراتژیک در صنعت انرژی با بهره گیری از تجربه اساتید خبره این صنعت ارتقا یابد.

مخاطبان MBA

- مديران عملیاتی و میانی سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه انرژی

- کارشناسان فعال، با انگیزه و کارآفرین

- فارغ‌التحصيلان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مؤسسات آموزش عالي علاقه‌مند به صنعت انرژی

چشم انداز شغلی

این دوره بر اساس پاسخگویی به تقاضای متخصصان صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و صنعت انرژی طراحی شده است به‌گونه ای که قادر به نشان دادن رهبری، تفکر استراتژیک، مدیریت ریسک و افزایش ارزش کسب‌وکارشان باشد به همین ترتیب شما باید با طیف گسترده‌ای از حرفه‌های بالقوه در سطوح مختلف مدیریتی، به عنوان مدیران برنامه‌ریزی، مدیران پروژه، تحلیل‌گران ریسک و مدیران ارشد بازرسی دسترسی داشته باشید.

چرا MBA موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی؟

۱. برگزاری کلاس ها به سبک انستیتو نفت فرانسه
۲. همکاری با اساتید مجرب داخلی و خارجی صنعت و دانشگاه در حوزه انرژی، نفت‌وگاز و پتروشیمی
۳. سیستم مدیریت یادگیری نوین
۴. فضای آموزشی جذاب
۵. ارائه گواهی معتبر آموزشی

دوره ارشد مدیریت کسب و کار MBA در حوزه نفت،گاز و پتروشیمی و صنعت انرژی موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی برای مدیران و همچنین فعالان در زمینه نفت و گاز، پتروشیمی و انرژی مدیران کسب و کار، ارائه دهندگان خدمات و سازمان های مهندسی متخصص طراحی شده است.

هزینه ثبت نام در دوره DBA
نحوه ثبت نام در دوره DBA
نحوه برگزاری دوره DBA

گرایش های MBA کوتاه‌مدت

دوره های MBA کوتاه مدت در سه گرایش «نفت، گاز و پتروشیمی»، «استراتژی و مدیریت انرژی» و گرایش «استراتژی و مدیریت مصرف انرژی» برگزار می‌گردد. همچنین دوره‌های MBA کوتاه مدت شامل دروس اجباری، کارگاه تفکر انتقادی و مساله یابی در سازمان، دروس پایه و تخصصی می باشد. دانش‌پذیران با کمک محتوای آموزشی دوره، یکی از مشکلات سازمانی موجود را شناسایی کرده و در قالب یک مسئله ساخته و پرداخته  می‌کنند همچنین ضرورت و هدف از پرداختن به این مساله را باید تبیین کنند. در ادامه نیز رویه کلی برخورد با مشکل و چگونگی تجزیه‌وتحلیل داده‌ها و به‌کارگرفتن تکنیک‌های مدیریتی را در قالب این پروژه پیاده‌سازی کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به دروس، مشخصات هر گرایش، هزینه‌ها و پیش ثبت‌نام به لینک های زیر مراجعه فرمایید.

گرایش نفت، گاز و پتروشیمی

گرایش استراتژی و مدیریت انرژی

گرایش مدیریت مصرف انرژی

هزینه ثبت نام در دوره MBA
نحوه ثبت نام در دوره MBA
نحوه برگزاری دوره ء MBA

برای آینده‌تان سرمایه گذاری کنید

درخواست خود را به تاخیر نیندازید-شما ممکن است برای تخفیف ثبت نام زودهنگام واجد شرایط باشید- چون ظرفیت هر دوره محدود می باشد. جهت پیش ثبت نام از لینک زیر استفاده نمایید.

برای ورود به فرم پیش ثبت نام کلیک کنید