دومین دوره آشنایی با بیتکوین و سایر رمزارزها، استخراج و ترید

با توجه به نقش بی بدیل فن‌آوری بلاکچین (زنجیره بلوکی) در صنعت انرژی و مطالعات بنیادین موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه‌ریزی انرژی دانشگاه تهران در این حوزه و ارائه خدمات مشاوره موثر به شرکت‌های بزرگ صنعت انرژی ایران در این حوزه و با توجه به درخواست‌های مکرر سرمایه‌گذاران خرد جهت ورود به این کسب و کار، واحد آموزش موسسه تصمیم گرفته است مجموعه دوره‌های کاربردی و معطوف به نیازهای پایه علاقه‌مندان را به دور از مباحث تکراری و غیر ضروری و با استفاده از دانش محققین خود که آشنایی کامل با زیرساخت‌های این فن‌آوری دارند، برای عموم ارائه نماید.

پس از برگزاری موفق نخستین دوره کاربردی آشنایی با رمزارزها در ۱۷ مردادماه، دوره دوم این برنامه آموزشی با اعمال تغییراتی جهت بهبود یادگیری، طی ۲ روز برگزار خواهد گردید. در این دوره ۲ روزه با مفاهیم مرتبط با تکنولوژی بلاکچین، بیت‌کوین و دیگر رمزارزها، مکانیزم و نکات مربوط به استخراج بیتکوین و ارزهای دیگر بصورت کاملاً کاربردی و عملی و همچنین چگونگی خرید و فروش و کسب درآمد (ترید) از انواع رمزارزها در معتبرترین سایت های بین المللی با امنیت بالا از جمله سایت Binance، آشنا خواهید شد. بدین ترتیب، دانش و مهارت لازم برای ورود به دنیای رمز ارزها را، بصورت کاملا کاربردی همراه با ارایه مثال‌های عملی، را کسب خواهید نمود.

در این کارگاه از پرداختن به موارد غیر ضروری، حاشیه‌ای، اضافه گویی و موارد خسته کننده پرهیز شده و هدف انتقال مباحث کاملاً کاربردی و کسب تجربه در کمترین زمان ممکن جهت ورود به بازار و کسب سود و درآمد واقعی است.

مدت دوره:
این دوره، بصورت کاملا کاربردی طی ۲ روز، در  ۷ و ‍‍۱۴ شهریور، برگزار خواهد شد.
اهداف:
هدف این دوره ارایه دانش و ابزار مناسب به منظور توانمندسازی مخاطبان برای ورود و استفاده از سایت‌های ترید و خرید و فروش، با امنیت کامل، و همچنین ارایه مفاهیم و ابزارهای اساسی استخراج (Mining) برای راه‌اندازی فارم‌های کوچک و بزرگ است.
مخاطبان:
این دوره مناسب سرمایه‌گذاری کوتاه مدت، بلند مدت و مناسب دانشجویان، جوانان، بزرگسالان و بازنشستگانی است که آشنایی اولیه و مقدماتی با کامپیوتر و اینترنت دارند (آشنایی در حد کار با کامپیوتر شخصی و ویندوز و کار با مرورگر اینترنت و داشتن یک ایمیل معتبر)، افرادی که تمایل دارند با هر میزان سرمایه (کم یا زیاد، حداقل ۸۰ دلار) بصورت انفرادی کسب درامد داشته باشند.
سبك برگزاری دوره:
این دوره بصورت کاملا عملی و کاربردی، به همراه مثال‌های متعدد تدریس می‌شود.
مدرس دوره:
مهندس علیرضا دوروزی، کارشناس مهندسی نرم‌افزار، بیش از ۱۴ سال سابقه برنامه نویسی و امنیت سرور و شبکه، متخصص در حوزه بلاکچین و ارزهای دیجیتال، جزء نخستین تریدرهای رمرزارز در ایران و برنامه نویس ربات‌های تریدر و کاربردی و توسعه دهنده نرم‌افزارهای Multi-platform مانیتورینگ ماینینگ فارم.
محتوای دوره:
  • مقدمه‌ای بر بلاکچین، بیت‌کوین و سایر رمزارزها (روز نخست):
        - نحوه عملکرد بلاکچین و ساختار آن
        - آشنایی با بیتکوین، اتریوم و دیگر ارزهای معتبر
  • آشنایی با کیف پول رزمرارزها (Wallet)؛ ماهیت، انواع و نحوه کار با آنها (روز نخست):
  •    - معرفی بهترین کیف پول‌های امن
       - پشتیبان گیری از کیف پول
       - چگونگی دریافت و انتقال و کارمزدها
       - معرفی کیف پول‌های سخت افزاری
       - چگونگی خرید آنلاین توسط کیف پول
       - معرفی ابزارهای کاربردی و تست شده در این زمینه
  • آشنایی با مکانیزم استخراج رمزارزها شامل آموزش عملی (روز دوم):
  •     - انواع روش‌های استخراج
        - بررسی مدل‌های مختلف دستگاه‌ها
        - مانیتورینگ، محافظت از فارم و دستگاه‌ها، افزایش طول عمر و بهبود عملکرد دستگاه‌ها
        - چگونگی محاسبات مربوط به استخراج
        - آشنایی با بهترین استخرهای استخراج (Mining pool) بین‌المللی و ایمن
        - آموزش و معرفی منابع و ابزارهای کاربردی در زمینه استخراج
  • ورود به تریدینگ بیتکوین و دیگر Altcoinها (روز دوم):
  •     - راهکارهای افزایش امنیت مسائل هویتی در کار با بهترین Exchange و صرافی‌های بین‌المللی
        - آموزش کامل استفاده از سایت Binance و معرفی بخش‌های مختلف آن
        - انجام خرید و فروش بصورت عملی
        - راهکارهای کلیدی و امنیتی جهت حفظ و نگهداری دارایی‌ها
        - راهکارهای تبدیل بیتکوین و رمزارزها به ریال و نقد کردن آن
        - انواع استراتژی‌های خرید و فروش
        - معرفی منابع و ابزارهای کاربردی و راهکارهای مفید جهت ترید
        - معرفی و آشنایی با عملکرد ربات‌های تریدر
        - معرفی و آشنایی با ابزارهای گرافیکال معتبر بین‌المللی جهت تحلیل تکنیکال
        - معرفی منابع و راهکارهای مفید جهت ترید
گواهی پایان دوره
در انتهای دوره گواهینامه معتبر و قابل استعلام از سوی دانشگاه تهران به شرکت‌کنندگان اعطا می‌گردد.

زمان برگزاری:
۷ و ۱۴ شهریور ماه (۲ روز)
هزینه دوره:
  • ثبت نام عادی ۷،۰۰۰،۰۰۰ ریال
  • ثبت نام زود هنگام (پیش از ۱ شهریور): ۶،۰۰۰،۰۰۰ ریال
  • ثبت نام گروهی (۴ نفر و بیشتر): ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال
  • ۳۰٪ تخفیف ویژه برای دانشجویان (تماس بگیرید)
روش‌های ثبت نام:
محل برگزاری:
دوره آموزشی در هتل پارسیان انقلاب، واقع در خیابان طالقانی، حد فاصل خیابان ولیعصر و حافظ برگزار می‌شود. این دوره شامل پذیرایی ناهار و میان وعده است.
همچنین به منظور کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن ۸۸۹۳۰۲۷۷ و شماره همراه ۰۹۱۲۴۴۰۳۹۷۶ (مسئول ثبت نام مهندس میرانیان) و یا نشانی پست الکترونیک riemp.training@ut.ac.ir تماس حاصل فرمایید.
ارتباط از طریق تلگرام:
پشتیبانی و ارسال سوال از طریق تلگرام: t.me/Miranian