دوره DBA تخصصی در استراتژی و مدیریت انرژی

دوره DBA تخصصی در استراتژی و مدیریت انرژی توسط موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی و با همکاری موسسه مطالعات بین المللی انرژی (IIES) به سبک انستیتو نفت فرانسه، IFP، برگزار می گردد.
طول دوره:
طول این دوره، 400 ساعت و در مدت 2 سال برگزار خواهد شد.
اهداف:
هدف از این دوره ارتقاء دانش و مهارت های تحلیلی و كاربردی مدیران، كارشناسان ارشد و مشاوران ارشد فعال در صنعت انرژی كشور تا سطح دكترا با تكیه بر اصول كاربردی می باشد كه از طریق فراهم آوردن امكان آشنایی سریع با دانش و مهارت های اساسی تصمیم گیری استراتژیك و مباحث جاری در مدیریت صنعت انرژی توسط خبرگان صنعت و دانشگاه بطور مشترك تدریس خواهد شد.
مخاطبان:
مدیران، كارشناسان ارشد و مشاوران شاغل در بخش های مختلف صنعت و علاقه مندان به آشنایی با اصول و مهارت های تحلیلی- كاربردی استراتژی و مدیریت در حوزه انرژی
سبك انستیتو نفت فرانسه (IFP):
آی اف پی یكی از معتبرترین موسسات تحقیقاتی و آموزشی انرژی در دنیا می باشد. طراحی خاص و برگزاری دوره های مشترك كوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در صنعت انرژی بطور سفارشی و مشترك میان شركت های صنعتی و دانشگاه با سرفصل های كاربردی و كمتر تئوریك و بهره گیری بالا از تجارب كاری متخصصان این صنعت جهت تدریس، بحث های كلاسی، بازدید صنعتی و ارائه نمونه های صنعتی در دوره از ویژگی های بارز دوره های IFP بوده كه با كمك فارغ التحصیلان این موسسه و مشاوران بین المللی در طراحی این دوره در ایران لحاظ شده است.
مدرسین:
مدرسین این دوره به سبك دوره های حرفه ای و تخصصی در اروپا تركیبی از متخصصان و متولیان صنعت انرژی كشور و اساتید برترین دانشگاه های ایران خواهند بود و اكثریت دروس توسط دو یا چند مدرس مشتركاً و اكثراً به زبان فارسی اجرا خواهد گردید.
سرپرست علمی:
پروفسور رادنی ترنر، دكترای مدیریت پروژه از دانشگاه آكسفورد و نویسنده مشهور هندبوك مدیریت پروژه به عنوان سرپرست دوره، مشاور علمی این دوره می باشند. پروفسور ترنر، استاد برتر دانشگاه عالی Skema فرانسه و جورج واشنگتن آمریكا هستند که سردبیر ژورنال بین المللی مدیریت پروژه (IJPM) و همچنین رییس سابق انجمن مدیریت پروژه انگلستان(APM) می باشند.
محتوا:
  • روش های تحقیق در مدیریت
  • خلاقیت و مدیریت كسب و كار
  • مدیریت مالی و سرمایه گذاری
  • مدیریت دعاوی حقوقی و قرادادها
  • مدیریت انرژی و بازار انرژی های نو
  • مدیریت استراتژیك در صنعت انرژی
  • مدیریت منابع انسانی در صنعت انرژی
  • اخلاق حرفه ای، محیط زیست و مسئولیت های اجتماعی در شركت های انرژی
  • پایان نامه ( از ترم دوم سال دوم )
(امكان تغییر بر اساس سطح شركت كنندگان وجود دارد)
گواهی پایان دوره:
در پایان دوره به شركت كنندگانی كه موفق به تكمیل دوره شوند گواهینامه معتبر فارسی و انگلیسی مشترك از موسسه مطالعات بین المللی انرژی (وزارت نفت) و موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی (دانشگاه تهران) همراه با تاییدیه پروفسور رادنی ترنر اعطا می گردد.

هزینه ثبت نام در این دوره به شرح زیر است:
ثبت نام عادی :
300,000,000 ریال به ازای هر نفر

هزینه های بالا خالص (بدون مالیات) و شامل شركت در كلاس ها و جزوات آموزشی می باشد.
همچنین به دلیل محدودیت ظرفیت و اطمینان از حفظ كیفیت دوره، در صورت نیاز از شركت كنندگان مصاحبه ورودی به عمل خواهد آمد.

مدارک لازم جهت پیش ثبت نام:

• - تکمیل و ارسال فرم پیش ثبت نام به نشانی پست الکترونیک riemp.sba@ut.ac.ir
  • - کپی کارت ملی یا اسکن آن
  • - کپی گواهی مدرک کارشناسی یا اسکن آن
  • - کپی گواهی مدرک کارشناسی ارشد (و یا کپی گواهینامه پایان دوره MBA) یا اسکن آن
  • - کپی یکی از مدرک TOEFL ،IELTS ،UTEST و یا TOLIMO در صورت داشتن و یا اسکن آن
  • - ارائه فیش واریزی به مبلغ 450.000 ریال به حساب شماره ۵۲۲۵۴۲۹۱۳۷ با کد شناسایی ۳۰۱۱۲ بانک ملت شعبه دانشگاه تهران (کد شعبه ۶۷۳۹۷) ، به نام حساب های غیر قابل برداشت پردیس دانشکده های فنی، در محل موسسه و یا اسکن آن
  • مدارک اسکن شده را می توانید به نشانی riemp.sba@ut.ac.ir ارسال نمایید.

همچنین به منظور مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 66980830-021 و یا نشانی پست الکترونیکriemp.training@ut.ac.ir تماس حاصل فرمایید.