دوره DBA پژوهش محور

دوره DBA پژوهش محور سبک جديدي از برگزاري دوره هاي DBA مي باشد که امروزه در دنيا در حال اجرا است و براي افرادی که زمان کافي براي شرکت در کلاس هاي حضوري ندارند، بسيار مناسب مي باشد. هدف از اين دوره ارتقاء دانش و مهارت هاي تحليلي و كاربردي مديران، كارشناسان ارشد و مشاوران ارشد فعال در صنايع مختلف تا سطح دكترا با تكيه بر اصول كاربردي و مسايل مبتلابه در حوزه تخصصي خودشان مي باشد.

طول دوره:
برگزاری این دوره با محوریت فعالیت های پژوهشی بوده و 4 سال به طول خواهد انجامید.
اهداف:
هدف از برگزاری این دوره ارتقاء دانش و مهارت های تحلیلی و كاربردی مدیران، كارشناسان ارشد و مشاوران ارشد فعال در صنایع مختلف (به ویژه صنایع انرژی) تا سطح دكترا با تكیه بر اصول كاربردی می باشد.
مزیت های دوره :
  • - مجری این دوره دانشگاه عالی گرونوبل (Gronobel Ecole de Management) فرانسه بوده و با رعايت کليه استانداردهاي بين المللي برگزار خواهد شد.
  • - با توجه به بدون گرايش بودن دوره، هر يک از شرکت کنندگان مي توانند در حوزه مورد علاقه و تخصصي خود، (و نه لزوما یک گرایش از پیش تعیین شده) دانش و مهارت هاي تحلیلی و کاربردي خود را ارتقا دهند.
  • - از دیگر مزایای این دوره حضور اساتيد مجرب بين المللي می باشد. همچنین با توجه به اینکه تعدادی از کارگاهها در کشور فرانسه برگزار خواهد شد، امکان آشنايي با شيوه هاي تدريس و انجام تحقيق در محيط هاي آکادميک خارج از ايران برای شرکت کنندگان فراهم شده است.
  • - ارايه مدرک معتبر بين المللي از دانشگاه عالی گرونوبل فرانسه که جز معدود مدارک بين المللي مي باشد که مورد تاييد هر سه موسسه بين المللي ANBA، AACSB و EQUIS مي باشد و در همه کشورها مورد قبول است.
  • - مناسب برای مديران، کارشناسان ارشد و مشاوراني که زمان کافي براي شرکت در کلاس هاي حضوري را ندارند.
محل برگزاري
  • ايران: برگزاري تعدادي از کارگاهها و انجام پايان نامه در ايران انجام خواهد شد.
  • فرانسه: برخي کارگاهها در کشور فرانسه برگزار مي شود.
مخاطبان دوره
مديران،كارشناسان ارشد و مشاوران شاغل در صنايع مختلف
محتوا:
  • روش های تحقیق در مدیریت
  • خلاقیت و مدیریت كسب و كار
  • مدیریت مالی و سرمایه گذاری
  • مدیریت دعاوی حقوقی و قرادادها
  • مدیریت فناوری در صنعت نفت و گاز
  • مدیریت استراتژیك در صنعت نفت و گاز
  • مدیریت منابع انسانی در صنعت نفت و گاز
  • اخلاق حرفه ای، محیط زیست و مسئولیت های اجتماعی در شركت های نفت و گاز
  • پایان نامه ( از ترم دوم سال دوم )
(امكان تغییر بر اساس سطح شركت كنندگان وجود دارد)
گواهی پایان دوره:
در پایان دوره به شركت كنندگانی كه موفق به تكمیل دوره شوند گواهینامه معتبر فارسی و انگلیسی مشترك از موسسه مطالعات بین المللی انرژی (وزارت نفت) و موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی (دانشگاه تهران) همراه با تاییدیه پروفسور رادنی ترنر اعطا می گردد.